Špela Slovša

Sem Špela, mamica trem živim otrokom in žena čudovitemu možu. Kot doula, svetovalka za dojenje ter svetovalka za nošenje delujem od leta 2015, saj sem po svojem drugem porodu začutila željo, da parom pomagam v tem občutljivem obdobju.

Zaradi bogatih izkušenj in želje predajati znanje naprej sem se v letu 2021 odločila, da ustvarim svoj program za certificiranje doul začetnic. Verjamem namreč, da je potrebno dobre stvari širiti in srčno si želim, da bi bile doule slovenskim parom bolj dostopne.

Iz te želje je nastal tudi Inštitut Umbilica – neprofitna organizacija, ki izboljšuje slovensko obporodno oskrbo ter izobraževalne možnosti na več nivojih. Čeprav izredno rada pomagam posameznim družinam, mi nekje zadaj vedno ostaja misel, da mnoge družine nimajo dostopa do kvalitetne oskrbe in to sem se namenila spremeniti.

Še naprej pa v meni ostaja ljubezen do individualnega dela s pari in njihovimi novorojenčki, saj so to moje korenine, moji začetki in moje poslanstvo. Ne glede na to, kam vse me moja poslovna pot odnese, je spremljanje parov na poti do starševstva eden izmed temeljev, ki ga ne nameravam nikdar opustiti.

Moji kontakti

+386 40 707 777

info@umbilica.si

Špela Slovša

Inštitut Umbilica