Janja K. Milić

Sem nasmejana ženska, žena in mamica dvema navihanima fantkoma. Prihajam iz Savinjske regije. Po izobrazbi sem doktor kemije, po srcu pa vedno bolj alkimije. Moje življenje se je obrnilo na glavo med prvo nosečnostjo, ko sem začela odkrivati čare moči in transformacije ženske psihe in telesa. Celostna priprava med nosečnostjo se je manifestirala s čudovito porodno izkušnjo in me motivirala, da svetujem, opogumim in motiviram tudi svoje prijateljice. Po drugem porodu se mi je pomen dobre psihofizične priprave na porod le še potrdil in takrat se je porodila tudi resnična želja po podpori bodočim materam in njihovim partnerjem na tem čudežnem potovanju.

Trenutno si svoje znanje širim v okviru programa Postani doula na Inštitutu Umbilica in obiskujem tečaj varne vadbe v nosečnosti na Zvezi fizioterapevtov.

Vodim varno vadbo za nosečnice ter mamice z dojenčki.  Organiziram delavnice za pripravo na porod, ženske učim sprostitvenih tehnik ter kako med rojevanjem aktivirati svojo notranjo žensko moč. Nudim pomoč pri dojenju.

Moji kontakti

+386 40 623 166

krizan.janja@gmail.com

Janja K. Milić